Weekly Business Quiz # 349

India

Q 1. Whose logo was launched with a lot of fanfare with lyrics by Prasoon Joshi and music by Shankar Ehsan Loy ?

sd

Ans. Snapdeal

Q 2. Which fast food chain in India would be serving only a vegetarian menu during the Navratri festival in half of its outlets in India, mostly in North and West India ?

Ans. Dominos

Q3. Identify the promoter who has built a unique dairy which does not aggregate milk but has an entirely mechanised dairy farm with over 1300 Holstein cows in Nashik and sells milk at a premium price in Mumbai and Nashik through is own supply chain

sarda

Ans. Shrirang Sarda

Global

Q4. Name the co whose CEO is seen here having a meeting with PM Modi

weiner

Ans. Jeff Weiner of LinkedIn Corporation

Q5. Under what brand name has Adidas launched the footwear for parathletes ?

Ans. Odds

Q6. Apple has launched Airpods recently. Samsung has also launched a cordfree earphone. What is it called ?

Ans. Samsung Gear IconX

Q7. Which watch brand is credited with innovations like the first waterproof case, the first self-winding watch, the first watch with a date ?

Ans. Rolex

Q8. Apple has recently secured a patent for this item which it uses in its Apple stores. What is the item ?

apple-pot

Ans. Apple plant pot

Q9. How is Microsoft promoting usage of its not so successful browser Microsoft Edge ?

Ans. Under Microsoft rewards program the users who use MS Edge will get various coupons and awards based on the use of browser

 

  • Compiled by G.Mohan @go_mohan
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s