Weekly Business Quiz # 364

India

Q 1.Which group has won the bid to build and operate the Navi Mumbai International Airport ?

Ans. GVK Group

Q 2. Who is the new celebrity face for Tetley green tea ?

Ans. Sourav Ganguly

Q3. She is the first ever woman director of an IIM. Name her and the IIM she has been selected for.

neelu

Ans. Neelu Rehmotra , IIM Sirmaur

Q4. identify this businessman/ HR consultant turned politician , now in news

ma-foi

Ans. K.Pandiarajan of Ma Foi Consultants

Q5. To whom has Hindustan Motors sold its iconic brand Ambassador at a consideration of Rs 80 crore ?

Ans. Peugeot

Q6. Who has been appointed by the govt as the new Chairman of SEBI ?

Ans. Ajay Tyagi, IAS

Q7. With which celebrity would you associate the company Saraswati Audio Visuals Pvt Ltd ( now merged with another entity) ?

Ans. Jaya Bachchan

Global

Q8. What does Jack Ma’s 30-30-30 advice for business mean ?

Ans. Pay attention to next 30 years, 30 year olds and companies with less than 30 employees.

Q9. Who owns the bottled water brand AQUARIUS ?

Ans. Coca Cola Company

Q 10.Reckitt Benckiser has acquired Mead Johnson. What are the major products of Mead Johnson.

mead-johnson

Ans. Baby food

  • Compiled by G.Mohan @go_mohan
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s