Weekly Business Quiz # 331

India

Q 1. Which airline has launched a flight with the highest fare at Rs 25 lakh for a one-way ticket from New York to Mumbai ?

Ans. Etihad

Q 2. Which is India’s first small finance bank that has begun operations from Jalandhar ?

Ans. Capital First Finance

Q 3. In the recent Ipsos survey of brands in India, there were 6 foreign and 4 Indian brands. Which brand was rated #1 among Indian ?

Ans. Flipkart

Q 4. Which Indian actress has made it to the cover of the recent issue of Time magazine, she is also in the Time 100 ?

Ans. Priyanka Chopra

Global

Q 5. The market for Kombucha a health drink is growing very fast. What is it ?

Ans. A Chinese tea based drink that is becoming popular in US

Q 6. Johnson and Johnson recently lost a case where it had to pay heavy damages for causing cancer. What was the product ?

Ans. Johnson’s talcum powder

Q 7. What is the new name of Dell after its merger with EMC ?

Ans. Dell Technologies
Q. 8 Which company has been providing shoes to the US President since 1850 ?

Ans. Johnston and Murphy

 

  • Compiled by G.Mohan Twitter @go_mohan
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s