Weekly Business Quiz # 293

Q 1. Liril has recreated an old campaign with a new model. Name the new model

Ans. Anabelle from Brazil

Q 2. Who said ” If you owe the bank 100 $ that’s your problem, if you owe the bank 100 mn $, that’s the bank’s problem.” ?

Ans. J Paul Getty

Q3. Satoru Iwata died recently. he was considered to be the man behind the most successful game console ever. Name the console

Ans. Nintendo Wii

Q4. Identify this businessman and his company.

wels

Ans. B.K.Goenka of Welspun

Q5. The Union Civil Aviation Minister Ashok Gajapati Raju launched GAGAN recently. What is the full form of GAGAN ?

Ans. GPS aided Geo Augmented Navigation

Q6. Which Indian business group funds this Delhi based think-tank ?

Logo-ORF

Ans. Reliance

Q7. With which fast food chain would you associate the Universal studios movie Minions

Mc

Ans. McDonald’s

Q8. What is the new name of recruitment start-up MyNoticePeriod founded by 2 former Yahoo employees Manjunath and Abhijit ?

Ans. Hiree

Q9. Tata Motors has partnered with Laxmibai Mahila Nagrik Sahakari Bank and SGS Motors in Gwalior to launch a new cab service for women, by women in Gwalior. What is it called ?

Ans. Veerangana Express

Q10. Which company owns the rum brand Hercules now in India which was very popular among the armed forces long ago ?

Ans. Khodays

– Compiled by G.Mohan Twitter @go_mohan

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s