Weekly Business Quiz # 143

Q 1. With which airline was the Haryana minister Gopal Kanda associated ?

Ans. MDLR airlines

Q 2. In view of the recent turmoil in Deccan Chronicle, which finance co has become the principal shareholder of the co ?

Ans.  Future Capital

Q 3. Under the Food for Peace programme also known as PL 480 India imported foodgrains from US . What does PL 480 stand for ?

Ans. Public Law 480

Q 4. For which TV ad campaign has film director Anurag Kashyap appeared recently ?

Ans. Cadbury’s dairy milk eclairs

Q 5. Why is the current business environment being called VUCA ?

Ans.  Volatility, uncertainty, complexity and Ambiguity

Q 6. Rahul Da Cunha, Manish Jhaveri and Jayant Rane are the crack creative team for which advertising campaign ?

Ans. Amul butter

Q 7. Before ‘Utterly Butterly Amul” what was the tagline for AMUL Butter ?

Ans.  Purely the Best

Q 8. How much fine did ShahRukh Khan pay for smoking in public ?

Ans.  Rs 100

– Compiled by G.Mohan Twitter handle @go_mohan

Advertisements

One thought on “Weekly Business Quiz # 143”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s