Weekly Business Quiz # 137

Q 1. What is the popular name for the UN conference on development and sustainability being held in Rio De Janeiro called ?

Ans.  RIO + 20

Q 2. What is a John Doe order in the context of Internet piracy ?

Ans.  A stay order on web-sites when the pirate is not known

Q3. Why have the top 11 cement makers been imposed a huge penalty by Competition commission ?

Ans. Cartelisation

Q4. Which industrialist MP tops the list of LPG consumers in New Delhi as per a recent report launched by Oil marketing cos. ?

Ans.  Naveen Jindal

Q5. Who is the new CEO and MD of Tata Global Beverages ltd ?

Ans. Harish Bhat

Q6. What is the new brand name of Yves Saint Laurent ?

Ans.  St Laurents Paris

Q7. In which country they have a vending machine activated by a Tweet that dispenses a cup of  ice tea ?

Ans. South Africa

Q8. Name the luxury division of Nokia which has been sold off recently to generate cash for the beleaguered company.

Ans. Vertu

Q9. What is the name of the Tablet announced by Microsoft ?

Ans. Microsoft Surface

– Compiled by G.Mohan Twitter handle @go_mohan

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s