Guest Business Quiz – 22

India Business Quiz is proud to present the third set of questions set by Guest Quiz Master Vishnu. Each Question is followed by the answer.

Q 1  Connect the following images 

ISS.002

Ans.

ISS.003

Q 2.

ISS.004

Ans.

ISS.005

Q 3. Connect the images given below to an effect 

ISS.006

Ans.

ISS.007

Q4. Identify the company from the clues 

ISS.008

Ans.

ISS.009

Q5.

ISS.010

Ans.

ISS.011

Q6. Connect the images to a brand 

ISS.012

Ans.

ISS.013

Q7.

ISS.014

Ans.

ISS.015

Q8.

ISS.016

Ans.

ISS.017

Q9. Connect the images to a well known company 

ISS.018

Ans.

ISS.019

Q 10.

ISS.020

Ans.

ISS.021

  • Compiled by Bodhanapu Vishnu. Vishnu is an engineering gradulate , an avid quizzer, Civil Services Examination aspirant, an artist, three-time Tata Crucible regional champion of Dehradun region.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.