Weekly Business Quiz # 285

Q1. Recently a particular number plate for a car received the highest bid in UK of £ 233,000. It has an Indian connection. What was the number ?

Ans. KR 15 HNA is the right answer

Q2. Who is likely to be interim chairman of Infosys after KV Kamath steps down to take up BRICS Bank responsibility ?

Ans. R. Seshasayee

Q3. In economists circle what is the popular quip for the acronym of International Monetary Fund given their type of recommendations ?

Ans. It’s Mostly Fiscal

Q4.As the share of cement in the overall house construction expenditure, what is Ultratech trying it reposition itself as ?

Ans. Building solutions provider

Q5. With which brand would you associate the tagline ” where do you want to go ‘ ?

Ans. VIP Luggage

Q6. As per the Supreme Court, photos of only 3 persons can be shown in govt ads. Who are the three ?

Ans. President, PM and Chief Justice Of India

Q7. What unusual act of generosity has Housing dot com founder Rahul Yadav shown recently ?

Ans. Gifted all his shares worth Rs 200 crore to his employees

Q8. With whom has Tag Heuer the swiss watch tied up with in order to counter Apple Watch with its own Smart watch ?

Ans. Google and Intel

– Compiled by G.Mohan Twitter @go_mohan

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s