Weekly Business Quiz # 284

Q 1.With which celebrity guru would you associate Patanjali brand of FMCG products and Divya brand of ayurvedic medicines ?

Ans. Baba Ramdev

Q 2, Why is there likely to be a change in the Chairman of Infosys soon ?

Ans. K V Kamath will soon takeover as CEO of BRICS Bank

Q3. Which Chinese company brought six thousand of its employees to France on a company paid holiday and even created a Guinness record ?

Ans. Tiens

Q4. Which Indian co is listed 7th in the world’s top 10 consumer finance firms compiled by Forbes ?

Ans. HDFC

Q5. Which celebrity couple acquired the controlling stake in loss making Hindustan Safety Glass Ltd ?

Ans. Shilpa Shetty and Raj Kundra

Q6. Which celebrity owns The Honest Company that sells non toxic baby products ?

Ans. Jessica Alba

Q7. With which brand would you associate Unicharm which has become No. 2 in its category of FMCG in India ?

Ans. Mamy Poco pants

Q8.Why did the Mandhana Industries stock crash yesterday after the Salman Khan verdict ?

Ans. Being Human the brand endorsed by Salman Khan

Q9. Leslie Wexner is the longest serving CEO of any S &P 500 company. Name the company .

Ans. L Brands owner of Victoria’s Secret

Q 10. Narayana Murthy of Infosys was a former communist. Which party is he likely to support in the UK elections as his son in law is contesting ?

Ans. Conservative Party..His son-in-law Rishi Sunak got elected as a Conservative MP.

Q 11. McDonalds has introduced a new character in their ads. What is his name ?

Ans. Hamburglar

– Compiled by G.Mohan Twitter handle @go_mohan

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s