Weekly Business Quiz # 252

Q 1. To which website would you be redirected to if you go to relentless dot com on the browser ?

Ans. Amazon

Q2. Which company has launched a 2 minute shower song challenge which asks people to conserve water by taking bath before the song is over ?

Ans. Hindustan Unilever under Project Sunlight

Q3. Which is the first railway station in India where wifi services have been started on a pilot basis ?

Ans. Chennai Central

Q4. Why is the bond king, Bill Gross, currently in the news ?

Ans. Bill Gross is quitting PIMCO and joining Janus Capital

Q5. Amma cement is the latest product launched by Tamil Nadu govt. What is the price at which a bag of cement will be sold under this brand ?

Ans. Rs 190 per bag

Q6. Who owns the social network for book lovers Goodreads ?

Ans. Amazon

Q7. Which division of GM would move out of Detroit to New York shortly to establish a premium exclusive identity ?

Ans. Cadillac

Q8. Which international FI successfully raised money through issuance of Maharaja bonds ?

Ans. IFC, Washington

Q9. In which country has DHL began using drones for delivery ?

dhl

Ans. Germany

Q 10. The promotion of Coke under a new scheme has increased sales. Explain the scheme.

coke

Ans. As per the Share a Coke scheme people could buy bottles with names of their friends printed on it, thereby increasing the sales

Q 11. Who is the man with SRK and why is he in news ?

iipm

Ans. Arindam Chaudhuri..his institute IIPM has been barred from calling itself management institute or a B-school.

Q 12. In response to which news did Samsung came up with this advt recently ?

bend

Ans. Bendgate of Apple iphone 6

– Compiled by G.Mohan Twitter @go_mohan

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s