Weekly Business Quiz # 57

Q1. Which group is behind the new english magazine INSPIRE ? Think laterally.

Ans. Al Qaeda

Q2. What is the snack of aquatic bacteria Halomonas Titanicae ?

Ans.  Wreckage of Titanic

Q3 .Which is the first coffee chain in india to have a lounge serving beer and wine ?

Ans. Barista

Q4. What is the theme of this year’s ‘india corporate week’ celebrated by ministry of corp affairs, GOI ?

Ans. Sustainability

Q5. Despite a higher bid to whom did Emami lose out in the race for PARAS pharma ?

Ans. Reckitt Benckiser

Q6. From data centres of which well known web site was wikileaks removed under pressure from US govt ?

Ans. Amazon

Q7. Name the indian businessman who is slated to join the board of UNILEVER plc as an independent director ?

Ans. Sunil Mittal

Q8. Name the premium japanese brand of crockery which is being sourced by Ambanis from Sri Lanka ?

Ans. Noritake

Q9. After being hit on his face and snatched of his expensive HUBLOT watch who has become its brand ambassador ?

Ans. Bernie Ecclestone of formula 1

 

 

INHERITORS

 

– Compiled by G.Mohan

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s