Weeky Business Quiz # 312

Q 1. Who owns the instant noodles brand Joymee that is available in Indian markets ?

Ans. Inbisco, an Indonesian co.

Q 2. What is Hillary Clinton’s objection to the Pfizer-Allergan merger ?

Ans.  The new company prefers to be headquartered in Ireland and not USA to save a huge amount of tax. This is also called tax inversion

Q 3. Which ecommerce site has got adversely hit due to Aamir Khan’s utterances on intolerance ?

Ans. Snapdeal, people are doing Appwapsi and downgrading the ratings

Q 4. In what product category has Tata launched Tata Sampann ?

Ans. Packaged spices by  Tata Chemicals

Q5. What campaign has Durex started on Twitter to commemorate the AIDS day on Dec 1 ?

Ans. Condom Emoji

Q6. What is Arre and who are its promoters ?

arre

Ans. A digital media venture by Ronnie Screwvala, B Saikumar and Ajay Chacko

Q7. Who are the co-owners of Mashal sports, that has promoted the Prro-Kabaddi league ?

Ans. Anand Mahindra and Charu Sharma

Q8. Identify her and the bank she will head soon

zarin

Ans. Zarin Daruwalla, who will quit ICICI Bank to head Stanchart India

Q9. To which country does the retail chain Falabella belong ?

falabella-

Ans. Chile

  • Compiled by G.Mohan Twitter @go_mohan

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s