Weekly Business Quiz # 308

Q 1 What is a Pyramid scheme ?

Ans. A scheme where the products are sold to the distributors rather than the end consumers.

Q 2. Which country has for 10th year in a row got the top spot in the World Bank list of ease of Doing business list ?

Ans. Singapore

Q3, What is the name of the Realty TV Channel launched by Times Network ?

Ans. Magicbricks Now

Q4. Which cement brand was behind the controversial Durga Pandal at Deshapriyo park, Kolkata ?

durga

Ans. Star Cement

Q5. In which business is SH Kelkar and Co, whose IPO is currently on, in ?

Ans. Fragrances

Q6. While working with which UK retailer did Gulam Noon acquired the name Curry King ?

Ans. Sainsbury’s

Q7. What does OYO in the online OYO rooms stand for ?

Ans. On Your Own

Q8. Engie is the new name for which French company ?

Ans. GDF Suez

Q9. Identify the duo behind IndiGo ?

Bhatia and Gangwal

Ans. Rahul Bhatia and Rakesh Gangwal

  • Compiled by G.Mohan @go_mohan
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s