Weekly Business Quiz # 120

Q1. Which country has been named recently by the Forbes magazine as the richest country in the world ?

Ans. Qatar

Q 2. What is the new name for the merged entity of Sesa Goa and Sterlite of the Vedanta group ?

Ans. Sesa Sterlite

Q3. For collecting rural data for the newly launched Consumer Price Index who will be used by the Govt ?

Ans. Postmen

Q4. Which model of car Hyundai will be launched with a Wes Anderson commercial to coincide with the academy awards ceremony ?

Ans. Hyundai Azera

 Q5. Which newspaper has been brought out by Rupert Murdoch in some ways a replacement to News of the world?

Ans.  Sunday edition of The SUN

 Q6. In which Chennai based venture do Anjali Tendulkar and Aarti Sehwag , have a significant stake ?

Ans. Sports Mechanics, a software co that helps analyzing cricket from the videos

Q7. Cafe Coffee Day has launched Coffee day WakeCup recently. What is it?

Ans.  A coffee making machine to make one cup at a time.

Q8.  What is the name of the new service launched by ET that provides real time information about stock market ?

Ans. ET Speed

Compiled by G.Mohan Twitter @go_mohan

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s