Weekly Business Quiz #94

Q1. Ved prakash Arya the CEO and founder of Milestone capital died recently in an unfortunate accident . How ?

Ans. Coconut tree fell on him during his morning walk in Mumbai

Q2. In what denomination has RBI introduced POLYMER notes on a trial basis ?

Ans. 10 Rs

Q3.. What is the financial instrument through which Warren Buffett is iinvesting 5 bn $ in Bank of America ?

Ans Preference shares

Q4. On resignation of Steve Jobs who has taken over as the CEO of Apple ?

Ans Tim Cook

Q5.”That guy is never going to make it. He doesn’t get technology. He’s just a salesman.’About whom did Ed Land, Polaroid CEO say this ?

Ans. Steve Jobs

Q6. In the midst of the Anna fever in India which co has launched an OS called SYMBIAN ANNA ?

Ans. Nokia

Q7. “Do bachcho ke baad ho jao 3G pe busy”.Which co is promoting 3G as more pleasurable than sex ?

Ans. idea

Q8. Which newspaper is brought out by the co The Printers (Mysore) Ltd.?

Ans. Deccan Herald. It is coming out with a Delhi edition 

Q9. For which innerwear brand have David Beckham, Cristiano ronaldo and now Rafael Nadal bared ?

Ans. Armani

Q10. Which oil co in India has launched India’s first self service petrol pump in Delhi recently ?

Ans. Indiannoil

Q11. Which four Indian cos have been included in the new Harvard book “Higher ambition: ” ?

Ans.  Tata Sons, Thermax , Infosys and Mahindra & Mahindra

Q12. In this era what are the 2 purposes for which TELEGRAM is still being used in India ?

Ans. To inform loan defaulters and absconding employees

– Compiled by G.Mohan Twitter @go_mohan

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s