Weekly Business Quiz # 79

Q1 Which diet plan has become the # 1 on Amazon after it became known that princess Kate follows it?

Ans.  Dukan diet

Q2. Which college in london offers a M A course on Modern india ?

Ans. king’s college London

Q3. Who will be identified through the ‘One from a billion’ contest?

Ans. The next F-1 driver for the Force India team

Q4. What is the logic behind the steep increase in SBI interest rates for short term deposits?

Ans. To make the short term deposits attractive by giving 6.25 % for 7-14 days. If there is no demand then park it with RBI and earn 6.25 %

Q5. Why is the mobile app SHAZAM becoming popular ?

Ans. Music encyclopedia that can recognise most tunes and give all the info

Q6. What is new about laptops launched by SAMSUNG and ACER recently ?

Ans.  They are first laptops with Google Chrome OS

Q7. What do Reado.com publish ?

Ans. audio books of indian authors

Q8. Which co is test marketing a brand of salty snacks called STOP NOT ?

Ans.  Perfetti

Q9. Which indian co will be assembling hand held terminals for enumerating BPL families ?

Ans. BEL

Q10. Where will you see 4 teams called MUMBAI HEROES, CHENNAI RHINOS , TELUGU WARRIORS, KARNATAKA BULLDOZERS playing ?

Ans.Celebrity cricket league

– Compiled by G.Mohan Twitter @go_mohan

Advertisements

One thought on “Weekly Business Quiz # 79”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s