Weekly Business Quiz # 310

Q 1. Which celebrity endorses Lia agarbatti, TVS Jupiter , Binani cement , Boroplus cream etc

Ans. Amitabh Bachchan

Q 2. Through which online platform has Maggi returned to the Indian market after the ban has been lifted ?

Ans. Snapdeal

Q3. Identify this businesswoman who is the Chaiperson of Shell in India

yasminehilton--621x414

Ans. Yasmine Hilton

Q4. Identify this businesswoman who has made an entry into the Fortune list of powerful 50 Businesswomen 2015.

jyoti-deshpande

Ans. Jyoti Deshpande

Q5. Name the Sri Lanka born promoter of Virtusa , the company that has acquired Polaris Consulting.

Ans. Kris Canekeratne

Q6. What symbol is inscribed in the India Gold coins launched by govt recently ?

Ans. Ashoka Chakra

Q7. Two days two acronyms from govt of India. A quiz master’s delight. Expand IMPRINT and UDAY

Ans. Impacting Research Innovation and Technology (IMPRINT)
Ujwal DISCOM Assurance Yojana (UDAY) 

Q8. If Salman Khan records a message and that becomes your caller tune, what will it be called ? This is a growing business

Ans. Celebrity name tune

  • Compiled by G.Mohan Twitter @go_mohan
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s