Weekly Business Quiz # 277

Q 1. Name the Brazilian investor behind 3 G Capital the company behind the Heinz Kraft merger. He is a friend of Warren Buffet.

Ans. Jorge Paul Lemann

Q 2. Who owns Germanwings the airline which had a crash unfortunately ?

Ans. Lufthansa

Q 3. Which Indian airline has introduced JRD Tata livery in its planes recently ?

Ans. Air Asia India

Q4. In what business is Prolacta Bioscience a California based startup in ?

Ans. Human milk

Q5. “I wrote the code to launch the window and run an ad in it. I’m sorry. Our intentions were good.” Who said it ?

Ans. Ethan Zuckerman

Q6. From April 1 2015 what would be the price of a Railway platform ticket. ?

Ans. Rs 10

Q7. Identify this businesswoman who heads a group of companies named after her

rp

Ans. Rajshree Pathy

Q8. With whom have Benelli tied up in India to launch its super bikes with prices starting from Rs 2.83 lakh only ?

dsk

Ans. DSK Motowheels

– Compiled by G.Mohan Twitter handle @go_mohan

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s