Weekly Business Quiz # 84

Q1. Which two companies will replace RCOM and RINFRA in the BSE SENSEX ?

Ans. Coal India and Sun Pharma

Q2. What it the WHO standard for number of beds per 1000 population ? Where does india stand ?

Ans.  4 per thousand, India 0.8

Q3. How do we know universal product code better ?

Ans.  Barcode

 Q4. Which newspaper has the largest circulation among all Marathi language dailies ?

Ans.  Lokmat

Q5. Who is the largest issuer of credit cards in india ?

Ans. HDFC Bank

Q6.Who has taken over as the cabinet secretary of india ?

Ans.  Ajit seth

Q7. With which brand has SACHIN had the longest association of over 20 years ?

Ans. Boost

Q8. Which company owns the apparel brands Wrangler, Nautica, North face and now Timberland ?

Ans.  VF Apparels

– Compiled by G.Mohan Twitter @go_mohan

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s