Weekly Business Quiz # 81

Q1. Who owns the club BARCELONA aka BARCA ?

Ans. By over 85000 Socis ie members in Catalan

Q2. Name the iconic personal transportation vehicle invented by Dean Kamen launched in india recently at 4 lacs.

Ans. Segway

Q3. Which TV channel a symbol of american culture gives five calls for prayer in its Indonesian schedules ?

Ans.  MTV

Q4. What brand of balls are being used in French open from this year ?

Ans.Babalot It replaces Dunlop balls.

Q5. What is the name of the new retail chain started by Ram Agarwal who started Vishal retail ?

Ans. V2

Q6. After Apple beat Microsoft yet another tech co has beaten MS in market cap?

Ans.  IBM

Q7. Name the iceland volcano that has grounded 500 flights in europe this year.

Ans. Grimsvotn

Q8. How does a blast last week in Hon Hai of China affect deliveries of Apple, HP and Sony ?

Ans. It’s the world largest electronics contract manufacturer.

– Compiled by G.Mohan Twitter @go_mohan

Leave a Reply