Weekly Business Quiz # 163

Q 1. As per Economist, what is the world’s largest peer-to-peer lender with over 1 Bn $ in loans ?

Ans.Lender Club 

Q 2. Who are the title sponsors of Hockey India League ?

Ans. Hero MotoCorp 

Q 3. In Google, for products to be accepted they need to pass a “toothbrush test “. What is it ?

Ans. Used atleast twice daily 

Q 4. What is the value of US treasury bills seized from a stockbroker in Coimbatore by the IT department ?

Ans. Over 5 Bn $ 

Q 5. Name the Economist who became the youngest Dy Governor of RBI at 49, completed his term on Dec 31

Ans. Subir Gokarn 

Q 6. From which co has Soft and Gentle brand been acquired by Godrej in UK ?

Ans. Colgate 

Q 7. Which is the world’s largest PR firm, headquartered in London ?

Ans. Edelman 

Q 8. Who has been named to head the 14th Finance Commission ?

Ans. Y.V.Reddy 

Q 9. In the 19th century which Marwari family was the biggest business house in India ? Now , not in business.

Ans. Ghanshyamdas Poddar

– Compiled by G.Mohan Twitter handle @go_mohan

I would like to thank all the visitors to help this blog cross 3,00,000 hits.

One comment

  1. I have been surfing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours.
    It is pretty worth enough for me. In my view, if all site owners and bloggers made good content as you did, the net will be much more useful than ever before.

Leave a Reply